Terv, ei olnud. E30 oli ikka reguleeritav, ka e21 näitab reguleeritavat. E30 omad on teistsugused nii välimuse kui siinide poolest. Pildil oleva recaro siinid on nii eest kui tagant alla painutatd ja aukudega, millega ilmselt saab üles alla reguleerida. Mingisuguse vanema masina omad need on, kuna reguleerimivöimalusi vähe.
Netis kolades on bmw 2002 läbi käinud?
Neti otsingus näitab samasuguseid istmeid paljudele vanadele autodele, âga mingit kindlat infi pole veel leidnud. Mul ühe istme nupu peal bmw, teise istme omal recaro, muidu identsed omavahel ja siin pildil olevaga.
Recarodele istmesoojendusi väga ei pandud?
Selliseid Recarosid paigaldati enamikele kaheksakümnendatele saksa autodele, sellepärast võibki neid leida nii Audi, BMW, Opel seest. Istmed on neil ühesugused, erinevad on vaid kinnitusrelsid. Seetõttu võid võtta Opelist istme ja BMW raamide abil paigaldada selle oma BMW-le.
Siin pildil on võimalikud Recarode versioonid.
Mul muidu garaazis on üle üks selline Recaro, mis esimeses postituses. Soovi korral võin seda ka müüa
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Jep, see on teada. Hetkel huvitab nüüd rohkem see siini teema, kas tuleb mõnele see tuttav, või pole üheskis bmw`s selliseid kinnitusi. Milliste siinidega sinul see iste on ja millisest autost pärit?
Minu 02 istmel on küll tavalised sirged siinid. Võibolla RRL (pre 74) mudelitel oli keeratud otsaga siinid. Minu valduses on ühed tavaistmetest veidi sportlikumad istmed, kus on ka esimene siini ots alla keeratud aga väidetavalt olid need Golfist.