Nii, mina olen nüüd tagasi Tartus, kergete viperustega, aga siiski kohal. Ahjaa, 460km tuli läbisõiduks, eileõhtune virin tohutu kütusekulu kohta ei osutunud vist siiski tõeks, kuna tankisin põleva tulega autosse 42 liitrit ja bensiinituld veel põlema tagasi ei saanud
Mul on olemas ka see, et kes kellele palju punkte pani... aga need andmed trükin siia avalikuks vaid siis, kui on hindajate nõusolek. (Andke siis märku).
7. koht - Lamp 18.5p
6. koht - Priit Peljo, 19.5p
5. koht - Arvo 21p
4. koht - Siim528 23.5p
3. koht - Ruut 28.5p
2. koht - Sysi 30p 1. koht, aasta hainina on - Nuga - 32.5p
Kuigi eile sai kuuendaks loetud Lamp, siis täna viisin sisse korrektuuri, et kummagi viktoriini koostaja sai täpselt niipalju punkte kui tema viktoriini parim. Priit Peljo tõusis seega kuuendaks
Naiste arvestuses näitab mu võlutabel, kuigi me paremusjärjestust ei selgita, et kõige osavõtlikum on olnud Kadri.
Lamp vaeseke magab veel,aga kui üles tõuseb murrab see ta südame,et ta 7-ndaks jäi
Aga ma enda üle ikka nii uhke,et hammasrihmaviskes esikoht. Kindlasti andis see jõudu,et ma foorumi kasutaja
Ruut kirjutas:Nagu hommikustelt piltidelt näha, jõudis veel üks e24 platsile. Kas olid mõjuvad põhjendused, miks juba eelmisel õhtul grupipildile ei tulnud?
Selle omanik on Michel_P ja minu andmetel oli tal mõjuv põhjus (no mingil määral vähemalt)
Üritusega võis igati rahule jääda, järgmine kord äkki saan kah haininaga tuldud igatahes nii paljude haide nägemine andis kindlasti teotahet juurde, tänase päeva veetsin juba plokikaane kallal
Lähipäevadel kui normaalse kiirusega ühenduse juurde saan panen enda pildid kah üles.
Priit Peljo kirjutas:
Kuidas saab mõni olla nii loll, et pani vastusevariandiks b?
Kas seda nüüd just lolluseks saab nimetada ... pigem tähelepanu taga asi kinni, ausalt öeldes isegi ei märganud et seal 1069 oli