Natuke aega mõtlemist ja otsus tehtud...tuleb teha teema enda auto kohta.
Nagu minu elus ikka, juhtuvad asjad järsult ja ootamatult. Nii läks ka seekord
Olin juba pikalt ja salaja piilunud auto müügi kuulutusi, kuni ühel päeval jäi silma üks paljudest müügis olnutest. Sai tehtud kõne kohe omanikule ja kokku lepitud kohtumine. Kuna vahepeal oli nädalake ootamist sest auto viibis soomes, siis sai ka vaatamas käidud teisi pakutavaid isendeid, millede seisund oli piltidega võrreldes leebelt öeldes kole.
Lõpuks kui kohtumise päev kohale jõudis oli minu, kui tulevase omaniku lootus midagi normaalset näha otsa lõppenud, sest eelnevad "roimad" mida näinud olin eriti millekski heaks lootust ei andnud. Seda enam oli minu üllatus suur kui välisel vaatlusel oli esmamulje hea.
Auto ümber , sees ja all sai veedetud oma tunnike kindlasti. Käed said löödud, lepingud vormistatud ja kodupoole sõitma hakatud kõrvus kõlamas eelmise omaniku sõnad "geneka harjad on läbi aga peaksid koju jõudma küll,sest ma laadisin akut". Ja siis see juhtus kui Tartu mnt. ja Järvevana ristil foori taga sai auto aku otsa. Ega muud üle jäänud kui oma neljaveoline A*** ette ajada ja Bemule konks lõua külge ning järgi veerema.

Aastal 1989 sündis tehases see isend automaadina ja eelmised soome omanikud ehitasid ta ümber manuaaliks. Kapoti all on põksumas M20 mootor. Passis on värviks märgitud tume hall Salongis on nahkistmed ja riidest polstrid ustel. Omajagu tegemist saab temaga olema enne kui võiks rahulikult kulgema hakata ilma et peaks muretsema, kas midagi küljest pudeneb. Ürtitan siia jooksvalt kirja panna ka tegemist vajavad asjad ja tehtud tööd, et oleks endalgi hea ülevaade.
Järgmise korrani.
- Madly