Varuosade huvi e24?

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
enthusiast

Varuosade huvi e24?

Postitus Postitas enthusiast »

Mõtlesin ehk kellegil on tarvis keredetaile või muud pahna e24 esimese generatsiooni omale.

Mobiles üks pealtnäha korralik masin, tooks kellegagi kahasse ära, mul oleks vaja sealt liisturingi, peeglit, tagastanget ja veel nipet-näpet.
Kere paistab suht korralik kuigi täpsemalt veel uurinud pole.
Ehk on ideid kellegil?

Masina hinnaks kujuneks ca 20K koos toomisega.

630CS
E24 630CS `78
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

EBK foorumis müüb keegi lahtivõetud e24, ehk saad sealt osasid? Saksa keelt eriti ei oska, aga sellel on vist käigukastiga jama ja auto on arvelt maas (Eestis arvele saaks?).

Muidu tundub hea pakkumine, mõtlen tervikuna autot ennast. Veljed saaks siin e34 vendadele maha müüa veel ja... :roll:
enthusiast

sysi kirjutas:EBK foorumis müüb keegi lahtivõetud e24, ehk saad sealt osasid? Saksa keelt eriti ei oska, aga sellel on vist käigukastiga jama ja auto on arvelt maas (Eestis arvele saaks?).

Muidu tundub hea pakkumine, mõtlen tervikuna autot ennast. Veljed saaks siin e34 vendadele maha müüa veel ja... :roll:
Peaksin kõike detalile uurima, mida teen ilmselt täna-homme kui saksa keelt valdava seltsimehega ühenduse saan.
Jajah, velgede eest juba saaks 4-5K kohe ilmselt. 8)

Sysi, ehk paned mulle lingi ebk-st, ma ei leidnud seda pakkumist, kus e24 müüakse osadeks. :)
E24 630CS `78
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Ruut
Klubiliige

Re: Varuosade huvi e24?

Postitus Postitas Ruut »

enthusiast kirjutas:Mõtlesin ehk kellegil on tarvis keredetaile või muud pahna e24 esimese generatsiooni omale.
I gen masin on siin vist ainult Arvol ning tal peaks neid ka kaks tükki olema.
Arvo

Re: Varuosade huvi e24?

Postitus Postitas Arvo »

Ruut kirjutas:
enthusiast kirjutas:Mõtlesin ehk kellegil on tarvis keredetaile või muud pahna e24 esimese generatsiooni omale.
I gen masin on siin vist ainult Arvol ning tal peaks neid ka kaks tükki olema.
Just, aga tegelikult on ka mul teatud detailid puudu või vigased... nii et kui tõesti tellimiseks läheb oleksin huviline küll.
Edit: aga mind huvitavad siiski pisemad vidinad nagu iluvõred, kelladeblokk ja mõned salongi detailid seega ma päris poolt raha kindlast maksta ei tahaks :roll:
Viimati muutis Arvo, 01 Aug 2006 13:41, muudetud 1 kord kokku.
E10 2002
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Vahetada head detailid kehvemate vastu välja sel masinal ja saab ehk veel komplektse aga mitte nii sileda autogi kokku?
enthusiast

sysi kirjutas:Vahetada head detailid kehvemate vastu välja sel masinal ja saab ehk veel komplektse aga mitte nii sileda autogi kokku?
No mu idee olekski just see, et tooks ta ära, vahetaks vajaminevad detailid, et auto jääks enam-vähem komplektne ja müüks edasi....20-25K-ga ei ole ilmselt probleem müüa...ja kui müüb 15K-ga siis ikkagi igati plussis, pealegi velgede eest saab veel eraldi. :roll:

Igatahes homme olen natuke targem auto kohta.
Viimati muutis enthusiast, 01 Aug 2006 14:17, muudetud 1 kord kokku.
E24 630CS `78
enthusiast

20K küsib selle masina eest, vajab kapitaalseid keretöid ning masin on teine generatsioon ja jubinad mulle ei sobi kahjuks :cry:
E24 630CS `78
enthusiast

aga mind huvitavad siiski pisemad vidinad nagu iluvõred, kelladeblokk ja mõned salongi detailid seega ma päris poolt raha kindlast maksta ei tahaks
Arvo...aga mõtleme rahulikult läbi, mul samas jah suht hinnalisi detaile sealt vaja ja olen nõus seega ka rohkem alla panema raha. Ilmselt rahalist hävingut kokkuvõttes ei kannataks...pealekaubaks korralikud detailid.

Kas sul on need detailid üldse puudu või saad asendada kehvematega, et auto jääks nii enam-vähem komplektne :roll:
E24 630CS `78
mart154

Postitus Postitas mart154 »

mõistliku, tõsiselt mõistliku st. hinna korral oleks EHK nõus äragi ostma auto :P

sõltub muidugi asja lõplikust seisukorrast. Siin ikka väga teoretiseerima hakata ei tahaks.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Spekulatsioonid sellisel kujul a la mart154 jätame ära.

Auto realiseerimine (kui saab arvele) ei tohiks olla probleem, aga elu on näitanud, et auto müügis ei saa enne kindel olla, kui raha on käes ja dokumendid vormistatud.
Viimati muutis sysi, 01 Aug 2006 14:22, muudetud 2 korda kokku.
enthusiast

mart154 kirjutas:mõistliku, tõsiselt mõistliku st. hinna korral oleks EHK nõus äragi ostma auto :P

sõltub muidugi asja lõplikust seisukorrast. Siin ikka väga teoretiseerima hakata ei tahaks.
Tegemist siis rariteetse isendiga, mida kokku toodeti 5677 tk. :wink:
E24 630CS `78
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

sysi kirjutas:Auto realiseerimine (kui saab arvele) ei tohiks olla probleem, aga elu on näitanud, et auto müügis ei saa enne kindel olla, kui raha on käes ja dokumendid vormistatud.
Oma auto müügiga oli näha, et huviliste ring on ikka väga väike. Helistajaid sai kahekäe sõrmedel ülesse lugeda ja kohale tulijate lugemiseks piisas ka saekaatrimehe ühe käe sõrmedest. Muidugi 15 - 20k võib mõned mõtlema panna.
enthusiast

Nii...sain natuke infot masina kohta. Autol mootor ja käimar korras. Sõidab kenasti, roostet oluliselt pole ja seisnud suurem-osa ajast alates 92 aastast.
E24 630CS `78
Arvo

Postitus Postitas Arvo »

enthusiast kirjutas:
aga mind huvitavad siiski pisemad vidinad nagu iluvõred, kelladeblokk ja mõned salongi detailid seega ma päris poolt raha kindlast maksta ei tahaks
Arvo...aga mõtleme rahulikult läbi, mul samas jah suht hinnalisi detaile sealt vaja ja olen nõus seega ka rohkem alla panema raha. Ilmselt rahalist hävingut kokkuvõttes ei kannataks...pealekaubaks korralikud detailid.

Kas sul on need detailid üldse puudu või saad asendada kehvematega, et auto jääks nii enam-vähem komplektne :roll:
Iluvõred ja ka kelladeblokk on mul olemas ja nendest saaks veel asja küll. Samas oleks mul mõningaid pisividinaid veel vaja, mida täpselt ei suuda praegu peast meenutada aga kui asi tõsisemaks läheb eks siis koostan mingi nimekirja ja arutame asja edasi.
E10 2002
enthusiast

Auto realiseerimine (kui saab arvele) ei tohiks olla probleem
Arvele saamine ei ole probleem, uurisin juba.
E24 630CS `78
enthusiast

Muidugi 15 - 20k võib mõned mõtlema panna.
Siia see koer maetud ongi :wink:

Ja samas see müük sul ju väga palju ka nüüd aega ei võtnud kui mitte arvestada sügist/talvist müüki, mida korra tegid. :)
E24 630CS `78
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Kui keegi viitsib kiirelt jalad kõhu alt välja lükata siis siit saaks 635 sama hinnaga. Ainult, et jutu järgi peaks olema I gen masin aga pildilt paistab uuem armatuur. Huvitav, kas '82 tehti ka mingit üleminekumudelit.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %3AIT&rd=1
enthusiast

Ruut kirjutas:Kui keegi viitsib kiirelt jalad kõhu alt välja lükata siis siit saaks 635 sama hinnaga. Ainult, et jutu järgi peaks olema I gen masin aga pildilt paistab uuem armatuur. Huvitav, kas '82 tehti ka mingit üleminekumudelit.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %3AIT&rd=1
Tundub ikkagist olevat 2gen. masin ja kui õieti aru saan, siis pole sõidukorras.
E24 630CS `78
Suletud