Saan siis kasutada oma väikesed püstakud ära ja ei pea suuri hakkama otsima ja lõhkuma. Neid niigi vähe.

Aga kunagi käituti ju vanade bmw'dega samamoodi. Põllule ja pilbasteks. Hetkeks oli kahju, kuid see läks üle. Palju neid vanu bemareid on minevikus lõhutud. Isiklikult pole, kuid tean inimesi, kes seda tegid. Nii tahtmatul, kui tahtlikul moel. Hetkel selle peale mõeldes tahaks küll minna paar xanaxit võtta.Arvo kirjutas: 16 Dets 2021 19:08 Naljakas mõelda, et kuskil seal aasta 2001 kanti olid sellised 15" BBS veljed parajad "prügiveljed", ma ise kasutasin neid talveratastena.
Ja kui korra sai ootamatult libedas kurvis pikale mindud (äärekivi) viisin vist kogu komplekti sirge seljaga emexisseVigastused kusjuures ei olnud üldse suured, mõlemad veljed kergelt vibrasid ja serv oli ka minimaalselt mõlkis.
Eks käitutakse praegugi samamoodi, lihtsalt nüüd on E30 asemel põllurallikateks E46 ja E39 vist? Täpselt ei tea, ma sellest east väljasMarko s kirjutas: 17 Dets 2021 08:21 Aga kunagi käituti ju vanade bmw'dega samamoodi. Põllule ja pilbasteks. Hetkeks oli kahju, kuid see läks üle. Palju neid vanu bemareid on minevikus lõhutud. Isiklikult pole, kuid tean inimesi, kes seda tegid. Nii tahtmatul, kui tahtlikul moel. Hetkel selle peale mõeldes tahaks küll minna paar xanaxit võtta.![]()
![]()
E39 ja 46 on vist tõesti need põllurallika staatuse saanud aparaadid ja aeg hakkab varsti sinna maale jõudma, kus esimesed F kered ilmselt sammuvad samasse suunda.Arvo kirjutas: 17 Dets 2021 09:08Eks käitutakse praegugi samamoodi, lihtsalt nüüd on E30 asemel põllurallikateks E46 ja E39 vist? Täpselt ei tea, ma sellest east väljasMarko s kirjutas: 17 Dets 2021 08:21 Aga kunagi käituti ju vanade bmw'dega samamoodi. Põllule ja pilbasteks. Hetkeks oli kahju, kuid see läks üle. Palju neid vanu bemareid on minevikus lõhutud. Isiklikult pole, kuid tean inimesi, kes seda tegid. Nii tahtmatul, kui tahtlikul moel. Hetkel selle peale mõeldes tahaks küll minna paar xanaxit võtta.![]()
![]()
See BBS on kena velg küll originaalkonditsioonis masina alla, mulle meeldib ka. Veidi imestama paneb lihtsalt, et 20 aastat tagasi otsiti pigem Schnitzeri, Alpina vms velgesid, praegu on need suhteliselt tagasihoidliku disainiga originaalid hoopis kultusobjektiks tõusnud.![]()
Arvo kirjutas: 17 Dets 2021 09:08 See BBS on kena velg küll originaalkonditsioonis masina alla, mulle meeldib ka. Veidi imestama paneb lihtsalt, et 20 aastat tagasi otsiti pigem Schnitzeri, Alpina vms velgesid, praegu on need suhteliselt tagasihoidliku disainiga originaalid hoopis kultusobjektiks tõusnud.![]()
Pulbervärv ei kestaks sellise koha peal. Ma ostsin kunagi ühe E30 tagasilla, mis oli pulbervärvitud ning pärast seda mõnda aega ka sõitu teinud. See oli täpiline nagu tähnikhirvMarko s kirjutas: 17 Dets 2021 14:23 Ei tea, kas siis on hirmus kokkuhoid või mitte? Plaanisin algselt pulbervärvi viia, kuid võtsin ise paar purki epokrunti, natukene värvi ja tõmbasin paar kihti peale. Visuaalselt jäid täitsa ilusad. Ja ega seal auto all see visuaalne pool ongi tähtis. Ilus ju vaadata, kui kõik asjad on puhtad ja värvitud.![]()
Oli endal laos riiulil vedelemas klokkerholmi poriplekid. Originaalidega kõrvutasin, täitsa sarnased. Ainukene oligi, et üks oli must teine haljas plekk. Mõlemile epokrunt selga ja mustaks. Krunt kuivas kiiresti, kuid teine värv tahab 24 tundi kuivamist. Lähen teen teise tiiru peale õhtul.
Eip. Spreipurk oli. Kattis päris hästi. Käisin veel oma kvaliteeti kontrollimas, neli pika miinusega.
Ma algselt mõtlesin, et võtan mingi hammeraiti, aga siis läksin seda teed, et haarasin mingi mootorivärvi ja tuiskasin üle. Job well done!magnustamm kirjutas: 18 Dets 2021 10:56 Ma avastasin endale sellise asja nagu rekkavärv. päris tugev värv tegin omal kapotialt pagassi, auto seest ja sillaosad just sellised kohad mis ikka aegajalt peksa saavad või kohad kus tehakse tööd jms. siiani olen rahul ükskord kukutasin sillatala kuskilt töölaua pealt maha. siis lõi mõnest kohast pisikesed killukesed välja aga no ega asi ei saagi terveks nii 1m kõrguselt betoonile kukkudes terveks jääda.