Liiklusminutid

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

Postitus Postitas tanele28 »

Ma pean veel täna suvekummidega ühe sõidu tegema ppeale seda jääb talveunne.
225 suvekummiga pole just kõigemõnusam sõita praegu igas kurvis liputab saba :(
E28 525e & E28 535i
karu

Postitus Postitas karu »

mul veel garaazi viimata 7tk läheb varsti. ja must surm sõidab aastaringselt
745, R-23, R-12
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Laupäeval tartu poole sõites jäi kiirtee serval silma kahtlases asendis vana seitsmene. Nagu oleks teelt välja sõitnud ja siis puksiiriga tagasi teepeale tõmmatud.
Eile Tallinna poole tagasi sõites tõmmati masinat just treileri peale, AGA vahepeal oli keegi ajugeenjus otsustanud masina põlema pista. Väga kurb vaatepilt igatahes :cry:
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Priit Peljo
Kontakt:

Postitus Postitas Priit Peljo »

nuga kirjutas:Laupäeval tartu poole sõites jäi kiirtee serval silma kahtlases asendis vana seitsmene. Nagu oleks teelt välja sõitnud ja siis puksiiriga tagasi teepeale tõmmatud.
Eile Tallinna poole tagasi sõites tõmmati masinat just treileri peale, AGA vahepeal oli keegi ajugeenjus otsustanud masina põlema pista. Väga kurb vaatepilt igatahes :cry:
See seitsmene seal juba nädalakese seisnud. Ja e32 see minu teada oli.
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Priit Peljo kirjutas:See seitsmene seal juba nädalakese seisnud. Ja e32 see minu teada oli.
Ma ei usu, et ma oleks võimeline e23 ja e32 segi ajama :?
Priit Peljo
Kontakt:

nuga kirjutas:
Priit Peljo kirjutas:See seitsmene seal juba nädalakese seisnud. Ja e32 see minu teada oli.
Uskusin töökaaslaste juttu :oops:
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

Priit Peljo kirjutas:
nuga kirjutas:
Uskusin töökaaslaste juttu :oops:
Naabrimeest ei tasu alati kuulata :) Aga miks peaks keegi auto põlema panema arumaeisaa :?
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Priit Peljo
Kontakt:

Oleks teadnud et seal e23 seisab oleksin uurima läinud :(
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Jaan kirjutas:Aga miks peaks keegi auto põlema panema arumaeisaa :?
See paistab tüüpiline stsenaarium olevat.
Kõigepealt teeb auto avarii või jääb tehnilise rikkega seisma. Kui kohe autot ära ei viida, siis mõne aja pärast lüüakse klaasid sisse ja kruvitakse parem kraam küljest. Seejärel pannakse masin mõne aja pärast põlema :?
Sellist asja on tln-tartu maanteel nähtud küll ja küll :x
Kasutaja avatar
Renx

Postitus Postitas Renx »

mu sõber rääkis ka, et mingi hainina seitsmekas seisab kuskil tartu mnt ääres ja et oli mitmed päevad seisnud ja lõpuks põlema pandud....krt algul ei uskunud, aga tundub, et tõsi siis...kahju igastahes :(
E28 520i -86 ex
E28 528i -83 ex
E28 528i -84 ex
E28 528i -84- ex
E30 318i-325i -84-94a ca. 30tk
E39 540i -02 & E39 525d -02
karu

Postitus Postitas karu »

745, R-23, R-12
HAIRIDER

Postitus Postitas HAIRIDER »

krdi streetreisserid :evil: muud nad teha ei oska kui ainult lõhkuda...
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

Postitus Postitas tanele28 »

HAIRIDER kirjutas:krdi streetreisserid :evil: muud nad teha ei oska kui ainult lõhkuda...
kuidagi mõttetu lõhkumine tundub küll olema :(
E28 525e & E28 535i
akuula

Postitus Postitas akuula »

Debiilikud :evil: Mäletan kui romuralli maania algas sõideti kõik vanad Bobid ja Volgad puruks, et oi kui tugevad masinad!!! :evil: :evil: :evil: Peksa annaks neile oma käega :evil: Ja nüüd kõik nutavad, et pole ühtegi taastamis kõlbulikku vanat, ausat ja head masinat... :? paari aasta pärast otsitakse kõik kasvõi romud E28-d ja "rullikad" üles, kas taastamiseks või võistlus eesmärgi nimel ( hea näide on Lill :roll: )
remus

Postitus Postitas remus »

olen ise noor ja oman E28 ja kui palju ma olen pidanud kuulma selliseid jutte oma tuttavate käest et miks sa sellise roima koju vedasid ja et sellega pole midagi paremat teha kui puruks sõitta.... selline suhtumine on masendav :cry:
PS: heale sooviale võin anda ühe asukoha kus seisab esimese põlvkonna pobi garaasis ja on sõidukorras ja puha ja auto on müüa 5 tuhande eest
Bronco

Postitus Postitas Bronco »

Osade autode saatus on selline.. kõik ei ole taastamist väärt ja kõike ei jõua ka taastada.

See millise välise kujuga ta metalli kokkuostu jõuab ei ole ju enam oluline. Väärt jupid keerati nagunii maha neilt autodelt kas siis enne või pärast üritust.

Aru ma ei saa kas on vaja siin hädaldada...
akuula

Kui oma esimese auto sain, milleks oli E21 315 ja punane :D ütlesid kõik et saan ja vana ja bemm kuna mina aga olin esimine kes klassist load sai ja autot omasin õppisid nad kõik minu autoga sõitma millegipärast :? Olid nad siis paremad minust hiljem? ühel diisel vectra aastas 88, eskort aastast 89 ja "sepik" sierra aastas 92....hmmmm Kas inimesed on lihtsalt kadedad, et nii kui sul on BMW siis oled rullikas ja kehvik? Mina arvan, et see on lihtlabane kadedus. Kohe on ju hea näpuga vehkida et näe, bemm bambuses, mingi tabletikas kindlasti.... Omalgi üks kogemus sellega et auto seisis vähe kauem eelmisel omanikul lasnamäel maja ees (E21), esimesena läks juhiklaas, siis stopp tuli taga aknalt, makk mis oli ilma kasetita ja üks velg( millest on äärmiselt kahju :( ilus valu oli) Teised veljed olid tsentrist nii kõvasti kinni ussitand et ei saadud kätte, või E28 esimesena varastati ära juhuipoolsed tuled ja neerud, märkidest ma ei hakkagi rääkima... Kahju :? Põlema panemine on lihtsalt juba hingele valus... :(
HAIRIDER

Postitus Postitas HAIRIDER »

no se suht tyypiline arvamus et kui on bmw siis oled rullnox ja kui veel mingi vanemat tyypi masin siis järelikult polnud rohkem pappi et paremat autot osta :lol: yldiselt mind eriti sellised arvamused ei huvita, kuna mul pole auto staatuse sümboliks või ego suurendusex, ja rahaliselt oleks opeli või fordi pidamine palju odavam ning samuti uue "hiina ime" liisimine vist kõigile jõukohane. samas bmw-l on jõudu, kestvust ja suurepärased sõiduomadused, ning põhiline mille poolest haikalad on teistest autodest ja ka uuematest bmw-dest paremad, sest nad on - väga Stiilsed 8)
aga no alati leidub inimesi kes peavad oma tutikat tyota gorillat sada korda paremax ja ainuõigemax, kui sinu vanakest ning ei saa kuidagi aru mix sa seda "ronti" omada tahad :twisted:
sissemurdmiste ja lõhkumise poolest võib öelda et ega ka muid marke eriti hoita, kurikaelad omalgi käinud pea igal autol kallal sõltumata margist ja auto väärtusest. selle vastu aitab ainult hea signa ja salalukud, kuna tavaliselt arvataxe et vanad autod pole erilise turvavarustusega varustatud :wink:

ps. to akuula: selle punase 315-ga olen vist isegi sõitnud :)
karu

Postitus Postitas karu »

Bronco kirjutas:Osade autode saatus on selline.. kõik ei ole taastamist väärt ja kõike ei jõua ka taastada.

See millise välise kujuga ta metalli kokkuostu jõuab ei ole ju enam oluline. Väärt jupid keerati nagunii maha neilt autodelt kas siis enne või pärast üritust.

Aru ma ei saa kas on vaja siin hädaldada...
Sellel 528i olid kõik jupid küljes. ma keerasin pärast rallit terved jupid maha, ta jäi suht ruttu seisma karter alt ära :? tüüp oli selle ostnud 1500 eeguga :shock: käisin ja keerasin tal veel sport amordid ka alt ära :D
745, R-23, R-12
akuula

To hairaider: krt see ei ole võimalik :D masin oli soomest toodud ja omanik oli noor vene rahvusest poiss kelle isa omas punasel tänaval baari, selle kuti käest ostis ta vanem vene keelt kõnelev härrasmees,Must sisu, valged karunahad istmetel (15 000) kes andis ta mulle (perekonna tuttav) numbrimärk on 102 ACZ :D Kui on siis maailm on väike eriti eesti!!! :D
Vasta