oh seda ma ei teadnudki, et ka e12'le tehti facelift...
on kellelgi ka mõnda pilti e21'st facelift'i eelsest ja järgsest...
pole täheldanud erinevusi.... Samas olen mõelnud ka seda, et kas e12/e21 paigaldati ka tehases udutulesi... olen tähele pannud (filmid, pildid), et kui on udukad, siis mitte stange/põlle sees, vaid ripuvad stange all....
Viimased on enam-vähem sama sugused tagatuled nagu mul. Siin siis piltidelt selgelt näha, et facelift'iga kaasnenud hulgaliselt muutusi: näiteks bensuluuk....
See teema küll väga vana juba aga leidsin selle ja ei hakka uut tegema.
Küsimus siis e28 kohta, et millal selle facelift tehti ja millised muutused tulid?
Minu meelest e28l polegi facelift tehtud. Kui just kerevärvi peeglid selle asja alla ei käi. e12 puhul vist oli kümnendi muutus vöi selle lähenemine mis sundis autot nn moodsamaks tegema.
lamp kirjutas:Minu meelest e28l polegi facelift tehtud. Kui just kerevärvi peeglid selle asja alla ei käi. e12 puhul vist oli kümnendi muutus vöi selle lähenemine mis sundis autot nn moodsamaks tegema.
Mingit mikroskoopilised muudatused siiski septembris 1985 tehti. Näiteks roolinuut on teistsugune, st uuemad roolid vanemale masinale ei sobi.
Rooli nuudi muutumine vast väga facelift ei ole aga muutus ta töesti. endalgi selline aparaatus millele ainult e34 ja e30 rool peale passib.
Esipöll muutus töesti, see läks meelest. Läks nii ümaramaks see alumine osa, disladel vist tekkis selline plastikust lisa sinna (minu autol disla pool plastikust pöll) besukatel oli üleni plekist.
Mis plastik seal käigu kangi juures olema peaks?
Samas see plastik ei ole seotid kuidagi 84 aastal toimunud muutusega.
Enadl olnud e28 528i 83a. ja 535i 85a. ning mülemil on see plastiks seal käsipiduri ümber olnud.