225 suvekummiga pole just kõigemõnusam sõita praegu igas kurvis liputab saba

See seitsmene seal juba nädalakese seisnud. Ja e32 see minu teada oli.nuga kirjutas:Laupäeval tartu poole sõites jäi kiirtee serval silma kahtlases asendis vana seitsmene. Nagu oleks teelt välja sõitnud ja siis puksiiriga tagasi teepeale tõmmatud.
Eile Tallinna poole tagasi sõites tõmmati masinat just treileri peale, AGA vahepeal oli keegi ajugeenjus otsustanud masina põlema pista. Väga kurb vaatepilt igatahes
Naabrimeest ei tasu alati kuulataPriit Peljo kirjutas:Uskusin töökaaslaste juttunuga kirjutas:Ma ei usu, et ma oleks võimeline e23 ja e32 segi ajamaPriit Peljo kirjutas:See seitsmene seal juba nädalakese seisnud. Ja e32 see minu teada oli.
See paistab tüüpiline stsenaarium olevat.Jaan kirjutas:Aga miks peaks keegi auto põlema panema arumaeisaa
Sellel 528i olid kõik jupid küljes. ma keerasin pärast rallit terved jupid maha, ta jäi suht ruttu seisma karter alt äraBronco kirjutas:Osade autode saatus on selline.. kõik ei ole taastamist väärt ja kõike ei jõua ka taastada.
See millise välise kujuga ta metalli kokkuostu jõuab ei ole ju enam oluline. Väärt jupid keerati nagunii maha neilt autodelt kas siis enne või pärast üritust.
Aru ma ei saa kas on vaja siin hädaldada...