Ehk keegi teab???

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

Ehk keegi teab???

Postitus Postitas tõnis »

Ruudu vana auto väljatulekust inspireerituna tekkis mõte et äkki keegi teab ka midagi minu eelmisest e21 st. Sai teine kunagi aastaid tagasi Tallinnasse Danlori autoplatsile müüdud ja mõned aastad hiljem jäi Pärnus silma. Tekkis siis soov oma auto tagasi osta, aga kahjuks ei ole enam mitte ühtegi märki temast, täielikult kadunud.
Auto oli siis 1981a. 320, kere täieliku remondi läbinud (selline metallik tume sinine), mootor kapemonditud, otsast lõpuni uus väljalase, veermik täielikult renoveeritud, sinine tekstiil sisu (üliheas korras), ees motorsport põll ja reg. numbriks oli 791 AJT. Mingi pilt ka jäänud autost.

Pilt

Kui keegi on kusagil märganud sellist autot vedelemas või sõitmas, oleksin igasuguse info eest tänulik. Kuna tegu oli ikka minu esimese autoga ja päris tõsiselt sai seda aparaati ehitatud, siis ostaks hea meelega olenematta seisukorrast tagasi.
Carclassic OÜ
omega

Postitus Postitas omega »

Autole pole viimased 3 aastat kindlustust tehtud, järeldused võite ise teha... :?
E34 & E32
Ruut
Klubiliige

Re: Ehk keegi teab???

Postitus Postitas Ruut »

tõnis kirjutas:Ruudu vana auto väljatulekust inspireerituna tekkis mõte et äkki keegi teab ka midagi minu eelmisest e21 st.
OT Eh see polnud mu mingi vana auto. Kogu kilometraazh selle autoga oli mul alla 50 km. Olin ta sügisel nostalgia ja hetkeemotsiooni ajel osta.ee -st ostnud. Kuna seisukord polnud see mis lubatud ja talvel tõin kuuese siis läks masin kevadel müüki. Mind huvitaks ka mu esimese e21, valge 320 '78 718 AFT, saatus. Praeguseks kindlasti ammu metallihundi lõugade vahel. Müüdud sai ca 11a tagasi :) Hea auto oli aga kere hakkas ilmutama juba siis väsimuse märke.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
omega

Re: Ehk keegi teab???

Ruut kirjutas: Mind huvitaks ka mu esimese e21, valge 320 '78 718 AFT, saatus. Praeguseks kindlasti ammu metallihundi lõugade vahel. Müüdud sai ca 11a tagasi :)
Autol oligi viimane kehtiv kindlustus 11 aastat tagasi.
:(
E34 & E32
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

omega kirjutas:Autole pole viimased 3 aastat kindlustust tehtud, järeldused võite ise teha... :?
Siis kui ma seda autot viimati Pärnus nägin, paistis seisukord suht kehva juba :x . Loodan ikka vaikselt et metallihundi lõugade vahele ei ole läinud, ehk seisab veel kusagil :? . Mälestused maksavad ka midagi :roll: .
Carclassic OÜ
raimo

Postitus Postitas raimo »

Pärnus olen järjepidevalt pruuni kolmest näinud, isegi nüüd sügisel-talvel jäi korra silma. rohkem pole juhuseid olnud, samas palju ma seal hetkel ikka viibin :oops:
Kasutaja avatar
tõnis
Klubiliige

raimo kirjutas:Pärnus olen järjepidevalt pruuni kolmest näinud, isegi nüüd sügisel-talvel jäi korra silma. rohkem pole juhuseid olnud, samas palju ma seal hetkel ikka viibin :oops:
Ma satun ka suht harva Pärnusse, korra-kaks nädalas. Ja iga teine kord jääb mullegi see pruun e21 ette. Hea kohe vaadata kui igasugu tünnide ja kopsikute vahel stiilne auto vastu tuleb :P
Carclassic OÜ
omega

omega kirjutas:Autole pole viimased 3 aastat kindlustust tehtud, järeldused võite ise teha... :?
Kindlustuse kehtivust saate uurida siit:
https://www.lkf.elion.ee/pls/XLK/lkf.gc ... n?lang=EST
E34 & E32
omega

omega kirjutas:
Kindlustuse kehtivust saate uurida siit:
https://www.lkf.elion.ee/pls/XLK/lkf.gc ... n?lang=EST
Paistab, et see link enam ei tööta. Nüüd töötab see:
http://www.lkf.ee/index.php?0114611133385
Ja nagu näha, siis nüüd öeldakse ära ka auto mark ja mudel :) .
E34 & E32
Vasta