Küsimus hinna kohta? E12

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
flow

Küsimus hinna kohta? E12

Postitus Postitas flow »

Tere foorumlased. Oleks selline küsimus et kas 10 000 eeki on täiskomplektse E12 palju küsitud. mootor on 2.0, aku olevat peal aga vana, mootor pidavat töökorras olema kui aku uus panna. välja näeb üsna kobe, aga ainuke probleem on selles et auto on mahakantud. kas siis on võimalik uuesti arvele võtta? Sisu tundus ka täitsa viisakas. kuigi tahab nokitsemist. küljekarbid tundusid esmapilgul ok. Tahaks teie arvamust kuulda Hinna suhtes ja arvele võtmise suhtes(dokumentide).
Ettetänades Jüri-Erik
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

10k on ikka vist vähe küsitud, kui asi on korralik ja komplektne. Vaata kasvõi mobile't - kas mõnda e12 pakutakse 10k eest. Paistab, et mitte. Nende hai hindadega on nii, et enamuse jaoks on need autod niikuinii romud ja peaks kilohinnaga ostetama/müüdama.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
flow

Postitus Postitas flow »

no kui 10kilo on vähe siis läheb loosi, ühesõnaga olen varsti siis loodetavasti hainina omanik:p aga kuidas selle arvelevõtmisega on? naq mainisin auto mahakantud :?
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

Maha kantud...? Ei ole kindel kas ARK taastab... Noh... kui dokumendid alles siis ehk on võimalik isegi taastada aga see maksab kindlasti väga palju. See raha arvesta juba auto hinnast kohe maha kui omanikult ostma hakkad.

Mobile.de autod on siiski natuke paremas seisukorras üldjuhul.... Meile sisse toodud autod on läbi aegade olnud romula ukse tagant leitud 100.- DEMised või 50.- EURised eksemplarid aga see on teine teema.

Sa pane pildid üles ja siis oskab rääkida juba täpsemalt! Jutu põhjal ei oska midagi arvata.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

Postitus Postitas tanele28 »

Kasutaja omega käest võid uurida seda maha kantud auto arvelvõtmise teemat, ta siin üritas vahepeal arvele saada ühte väga korraliku maha kantud ladat aga tal see vist ei õnnestund.
E28 525e & E28 535i
flow

Postitus Postitas flow »

eks ma proovin siis lähipäevil autost mõned pildid teha.aga pean veel üle uurima dokumentide kohta. kui see arvele võtmine väga keeruliseks läheb siisjääb vist auto ostmata. Asi on selles et märkasin seda E12 seismas (mingi 2 aastat seisab juba) ja mõtlesin et lähen uurin omanikult auto müügi kohta, aga naq selgus 10 000 eeki ja arvelt maas:S
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

flow kirjutas: aga kuidas selle arvelevõtmisega on? naq mainisin auto mahakantud :?
Sellega on nii, et kui on lammutuseks maha kantud, siis pole praktiliselt midagi teha või kui ettevõtmist on otsid paberitega doonori ja "ehitad" kahest ühe kokku. Aga uuri ARKist järgi, mis seisus masin on.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
omega

Postitus Postitas omega »

Küsi omanikult, et kas ta võttis auto ajutiselt arvelt maha või jäädavalt. Jäädavalt saab auto arvelt maha ainult lammutustõendiga. Kui ta võttis ajutiselt arvelt maha, siis saab auto kindlasti uuesti arvele võtta, aga kui ta võttis selle lammutustõendiga arvelt maha, siis ei saa uuesti arvele võtta :? .
E34 & E32
flow

Postitus Postitas flow »

suured tänud teile info eest,täna enam omanikule külla ei lähe, lähen käin homme, uurin järele. Lootus kustub viimasena:)
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Jaan kirjutas:Meile sisse toodud autod on läbi aegade olnud romula ukse tagant leitud 100.- DEMised või 50.- EURised eksemplarid aga see on teine teema.
Suures osas peab väide paika aga mitte kõik. Vähemalt need kolm mis ma ise olen toonud on küll oluliselt kallimad olnud. Ma just siin mõtlesin, et ega igale inimesele ei või öelda, mis viimane e21 maksma läks. Hakatakse võibolla kahtlema mu vaimses tervises :lol:
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Ruut kirjutas:Ma just siin mõtlesin, et ega igale inimesele ei või öelda, mis viimane e21 maksma läks. Hakatakse võibolla kahtlema mu vaimses tervises :lol:
Toomine on veel odav võrreldes ise ehitamisega :lol:
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Kasutaja avatar
siim528

Postitus Postitas siim528 »

kas see isend asub parksepas
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

flow kirjutas:suured tänud teile info eest,täna enam omanikule külla ei lähe, lähen käin homme, uurin järele. Lootus kustub viimasena:)
Kuidas läks?
flow

Postitus Postitas flow »

kuna jäin häigeks, siis pole käinud uurimas. täna pean ära käima.võtan fotoka kaasa et saaks mõned pildid teha.
flow

Postitus Postitas flow »

Nii...nüüd ka sain pildid tehtud. aga omanikuga rääkida ikka ei saanud, kuna omanik oli kellegi matustel. pildid siis www.zone.ee/e12hainina
Kasutaja avatar
siim528

Postitus Postitas siim528 »

ma olen seda masinat küsimas käinud juta mitu korda. viimati käisin kevadel vist siis omanik ei olnud nõus müüma. paar aastat tagasi kui küsimas käisin siis ajas utoopilist juttu et teeb korda ja puha. ju on aeg siis niikaugele jõudnud et tal ei tule oma plaanidest midagi välja ja on ikka nõus müüma. sa rääkisid et karbid koras ja mootor väidetavalt korras. kui mina autot uurisin siis olid küll karbid päris pehmed. ja arvestades et auto kaua seisnud siis võid selle samuti ära unustada et mootor korras. ainuke positiivne asi on selle auto juures et ta on komplektne.
aga edu !!!
flow

Postitus Postitas flow »

kirjutasin et esmapilgul karbid tundusid ok:p aga see selleks, kõik oleneb nüüd kas saab arvele või mitte. suureks üllatuseks oli ka minule veel automaatkast 8)
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

flow kirjutas:kirjutasin et esmapilgul karbid tundusid ok:p aga see selleks, kõik oleneb nüüd kas saab arvele või mitte. suureks üllatuseks oli ka minule veel automaatkast 8)
Loodetavasti jättis omanik dokumendid (või mingi muu tõendusmaterjali) alles. Kahjuks ei mäleta kui palju maksab masina esmakordne registreerimine.
flow

Postitus Postitas flow »

loodan ka ise et midagi alles. aga homme lähen käin jälle mehekese juures :wink:
Kasutaja avatar
Iff
Klubiliige

Postitus Postitas Iff »

Jaan kirjutas:
flow kirjutas:kirjutasin et esmapilgul karbid tundusid ok:p aga see selleks, kõik oleneb nüüd kas saab arvele või mitte. suureks üllatuseks oli ka minule veel automaatkast 8)
Loodetavasti jättis omanik dokumendid (või mingi muu tõendusmaterjali) alles. Kahjuks ei mäleta kui palju maksab masina esmakordne registreerimine.
Esmane regamine maksab 1600 raha
635csi
Vasta