Küsimus siis selline,plaan osta uued rehvid(suve),kas Barum brillantis on hea,endal barumi talvekad,need küll super rehvid.
Tänades:Alari
rehvid
Kui sinu jaoks on Barumi talvekad super, siis on ka suverehvid väga head. Tegelikkuses on Barum lihtsalt üks odavbränd teiste seas ja tippklassi rehvi on neilt palju oodata.
IMHO sõites Eestis legaalsetel kiirustel, pole erilist vahet millist suverehvi kasutada. Ise jätaks ehk valikust välja kõige odavamad hiina plastikrehvid. Talverehviga on teine teema, seal on kvaliteet oluline.
IMHO sõites Eestis legaalsetel kiirustel, pole erilist vahet millist suverehvi kasutada. Ise jätaks ehk valikust välja kõige odavamad hiina plastikrehvid. Talverehviga on teine teema, seal on kvaliteet oluline.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Enda kogemus ütleb, et Bridgestone rehv oleks super valik. Ma mõtlen just seda, et nad on üsna vaiksed.
Kõige parem lamellrehv, mis minu autol all on olnud, on Master. Tõesõna, mul ei olnud üldse probleemi, et kinni oleks jäänud, aitasid mind igakord välja sellest õudsast lumest. Master peaks ju ka tegelikult olema pigem odavamate seast. Müratase on keskmine, aga mitte väga häiriv.
Kõige parem lamellrehv, mis minu autol all on olnud, on Master. Tõesõna, mul ei olnud üldse probleemi, et kinni oleks jäänud, aitasid mind igakord välja sellest õudsast lumest. Master peaks ju ka tegelikult olema pigem odavamate seast. Müratase on keskmine, aga mitte väga häiriv.
BMW E34 525i 125 kW & BMW E34 540i 210 kW & BMW E36 325i 141 kW Cabrio
BMW M5 & BMW E90 320d
BMW M5 & BMW E90 320d