Teadaanne: Soome BMW klubi kokkutulek 01.08.2009!
Teadaanne: Soome BMW klubi kokkutulek 01.08.2009!
See aasta toimub Soome BMW klubi iga-aastane suvine kokkutulek augusti esimesel laupäeval. Korraldusest vastutab see kord klubi lääne osakond ja üritus toimub merelises Uusikaupunki linnas. Helsingist on sinna maad 233km, ehk siis umbes 3 tunni sõit. Selline maa peaks ju veel täitsa normis olema Eesti sõbrade suhtes! Rohkem infot pole veel üleval ürituse koondikava, majutuse, jne suhtes - aga infon edasi kohe kui seda saan.
Nüüd siis kõik vaikselt Soome reisi plaanima et saame hea seltskonna kokku!
Nüüd siis kõik vaikselt Soome reisi plaanima et saame hea seltskonna kokku!
e12 520i 1975
e30 325ix 1987
e30 325iA cabrio 1988
e34 540iA touring 1994
e30 325ix 1987
e30 325iA cabrio 1988
e34 540iA touring 1994
Minu meelest soome klubil ei ole piirangut, millega võib tulla ja millega mitte. Kui me 2006 aastal käisime, siis oli kokkutuleku masinapark dixist kuni uue m6'ni.tanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega
Muidugi eesti lippu kõrgel hoides võiksime minna korralike autodega, mitte mingite tuunitud kärakatega (ei vihja sinule, tanel )
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Ega jah ega mu compact just näitusekorras ei ole aga ehk elvad üle, tuunitud tal ainult natuke vedrustust madlamaks muidu orginaalnuga kirjutas:Minu meelest soome klubil ei ole piirangut, millega võib tulla ja millega mitte. Kui me 2006 aastal käisime, siis oli kokkutuleku masinapark dixist kuni uue m6'ni.tanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega
Muidugi eesti lippu kõrgel hoides võiksime minna korralike autodega, mitte mingite tuunitud kärakatega (ei vihja sinule, tanel )
E28 525e & E28 535i
Kui raha oleks sinna panna praegu siis jõuaks vast, aga kuna rahaga hetkel kiita ei ole siis katsun vaikselt edasi nokitsedaomega kirjutas:No aga oma M535 -e jõuaksid sa ju ilusti selleks ajaks kokku laduda ...tanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega
E28 525e & E28 535i
Tere Härrased.
Kuna käin siin foorumis lugejate autosid lugemas ja eriti aktiivne ei ole siis kirjutan nyyd siia natukene.
Meie peaksime kahe autoga esindatud olema (kolmanda leiab ka maja eest, aga see ei ole iludus, ega ma ytle, et need teisedki on:).
Uusikaupunki on suht kift linn, väike ,aga siiski merelinn.
Nautike uut kiirteed, kui Helsingist Turku sõites, kui midagi muud pole vaadata, siis lugege mitu puurimisauku on kaljul, mida on lõhatud. Ja fotokad kindlasti teepeal kaasa, kuna tuleb ( oli vist 5 tunnelit), kus saab häid pilte.
Mina Turku sisse kunagi ei sõida, vaid sõidan linnast mööda, teekond mida näitab www.viamichelin.com Helsingi- Laitila. Laitila on siis ka minu asukoht. ( sealt 18 km Uusikapunki)
Ett kui kysimusi, siis meeleldi olen nõus aitama või kui tulete Laitila kaudu, võin teile olla abiks Uusikaupunkisse jõudmisel!
Minupoolne kysimus, kas seal on pilet ka, ei lugenud välja kuskilt, hea oleks teada, et mitte kuskil lolli olukorda sattuda, et jäetakse värava taha.
Terv Arno
E39 M5/ E36 M3
Kuna käin siin foorumis lugejate autosid lugemas ja eriti aktiivne ei ole siis kirjutan nyyd siia natukene.
Meie peaksime kahe autoga esindatud olema (kolmanda leiab ka maja eest, aga see ei ole iludus, ega ma ytle, et need teisedki on:).
Uusikaupunki on suht kift linn, väike ,aga siiski merelinn.
Nautike uut kiirteed, kui Helsingist Turku sõites, kui midagi muud pole vaadata, siis lugege mitu puurimisauku on kaljul, mida on lõhatud. Ja fotokad kindlasti teepeal kaasa, kuna tuleb ( oli vist 5 tunnelit), kus saab häid pilte.
Mina Turku sisse kunagi ei sõida, vaid sõidan linnast mööda, teekond mida näitab www.viamichelin.com Helsingi- Laitila. Laitila on siis ka minu asukoht. ( sealt 18 km Uusikapunki)
Ett kui kysimusi, siis meeleldi olen nõus aitama või kui tulete Laitila kaudu, võin teile olla abiks Uusikaupunkisse jõudmisel!
Minupoolne kysimus, kas seal on pilet ka, ei lugenud välja kuskilt, hea oleks teada, et mitte kuskil lolli olukorda sattuda, et jäetakse värava taha.
Terv Arno
E39 M5/ E36 M3
Meil on sõit planeeritud nii, et saabume Soome reede õhtul ja võtame suuna Pori peale, kus kaashuviline Kimmo meid võõrustab ja öömaja pakub. Laupäeva hommikul on ainult Pori - Uusikaupunkki ots vaja teha. Aga tagasitulek on vast siiski Turku kaudu, nii et saame need tunnelid kah ära näha
Piletit vist ei tohiks olla, vähemalt 2006 aastal polnud
Piletit vist ei tohiks olla, vähemalt 2006 aastal polnud
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Tere
Me oleme õnnelikult tagasi ja väga rahul reisiga
Piltide jaoks tegin juba kataloogi galeriisse ja andsin kõigile sisselogitutele õigused sinna oma piltide jaoks alamkatalooge luua - ja pilte laadida
http://www.bmwclassic.ee/galerii/soome
Mul pildid juba uploadivad. Tänud Kimmole ja Tomile ööbimiste eest ja varsti näeme jälle. Kokkutulek ise oli seekord lahjemapoolne - aga reis ise tegi selle kindlasti tasa (lahja BMW klubi kokkutulek Soomes = ca 80 autot)
Head ööd!
Me oleme õnnelikult tagasi ja väga rahul reisiga
Piltide jaoks tegin juba kataloogi galeriisse ja andsin kõigile sisselogitutele õigused sinna oma piltide jaoks alamkatalooge luua - ja pilte laadida
http://www.bmwclassic.ee/galerii/soome
Mul pildid juba uploadivad. Tänud Kimmole ja Tomile ööbimiste eest ja varsti näeme jälle. Kokkutulek ise oli seekord lahjemapoolne - aga reis ise tegi selle kindlasti tasa (lahja BMW klubi kokkutulek Soomes = ca 80 autot)
Head ööd!